Különleges tuningot kapott a Hyundai Elantra Indiában


India egyik legmeghatározóbb tuningcége, a DC Design ezúttal a Hyundai Elantrát vette alapul legújabb munkájuk alapjaként.

Az indiai DC Design híres az általuk kiválasztott modellek különleges átalakításairól, amelyek általában megosztják a közvéleményt. Korábban a cég a Renault Dustert és a Nissan Sunnyt is úgy alakította át, hogy azokat vagy szerette és rajongott érte valaki, vagy utálta azt. 


Ezúttal a Hyundai Elantra került sorra, amely a képek alapján alaposan átalakított karosszériaelemeket kapott. Először a teljesen átalakított, egyedi hűtőrács tűnik fel, amely erősíti a forma megosztó hatását: a fényszórók alatt két légbeömlő nyílást is kialakítottak, amelyekben méhsejt rajzolatú hűtőrács kapott helyet. Ennek megfelelően a ködfényszórók is egyedi rajzolatúak. Az autó mattfekete fényezést kapott, míg az egyedi hűtőrács vörösben úszik. 


Az autó oldalvonalán vörös csík húzódik végig, valamint vörös színűek a DC emblémás extra oldalsó küszöbtoldatok is, amelyek mellett természetesen fekete és csiszolt fémszínű DC alukerekek is növelik a modell rangját.


Hátulra is jutott a vörös színből, a hátsó diffúzor-imitáció is ebben a színben pompázik, amelyben a háromszög alakú kipufogóvégek felett ismét megjelenik a méhsejt minta.


Az utastérben a vörös szín dominál, hiszen az ülések, az ajtópanelek, a műszerfal alsó része és a kormány közepe is vörösben úszik.


Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei