A Hyundai az Év Munkáltatója Csehországban


Az idén a Hyundai Motor Manufacturing Czech vállalat kapta meg a régió Év Munkáltatója címét az 5 ezer fő alatti létszámú vállalatok között.

A Cseh Köztársaságban idén már 11. alkalommal odaítélt Sodexo Év Munkáltatója díjat 2013-ban a Hyundai cseh autógyára, a Hyundai Motor Manufacturing Czech érdemelte ki a morva-sziléziai régió 5 ezer fő alatti kategóriájában. A Hyundai mellett a Dalkia CR áramszolgáltató második helyezést, míg az Arcelor Mittal acélgyártó vállalat a harmadik helyen végzett.



A Hyundai az elmúlt két évben folyamatosan a harmadik helyen végzett a megmérettetésben, így ez az első olyan alkalom, hogy ezzel a címmel tüntették ki. A zsűri hét fontos munkáltatói területet vizsgált meg a díj odaítélése előtt: a munkavállalók díjazása, a személyzet fluktuációja, munkavállalók juttatásai, továbbképzési és társadalmi felelősségvállalási programok. Az értékelést a független Pricewaterhouse Coopers tanácsadó szervezet végezte.


„A Morva-Szilézia régióban elért első helyezésünk csapatunk eredményes munkájának elismerése Még csak novemberben ünnepeljük a termelés megkezdésének ötödik évfordulóját, így különösen azért, mert ilyen rövid idő alatt sikerült ezt elérnünk.” – mondta Jaromir Radkovsky, a HMMC munkaügyi vezetője.


Az ötezer főnél többet foglalkoztató cégek közül a Telefonica CR megelőzte a CSOB bankcsoportot és a Skoda Autot is. A legvágyottabb munkahely idén a Google lett.  

„A legjobb munkáltató képes felülkerekedni a legkedvezőtlenebb gazdasági körülményeken is. Keresik az innovációt, növelik a gazdaságosságot és gondoskodnak az alkalmazottakról, hiszen a munkáltatók a sikerességük motorjai.” – mondja Tomas Kopriva, a fő támogató Sodexo Benefity marketing igazgatója.

Forrás: praguemonitor.comhyundai-motor.cz

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei