Dél-Amerikában is megjelent a frissített Hyundai Tucson


A Hyundai Brazíliában is bevezette a Kínában nemrég ráncfelvarráson átesett első generációs Tucsont, amellyel az erősödő kínai gyártókkal kíván harcba szállni.

A Hyundai az ix35 modellbevezetését követően is megtartotta modellkínálatában a Tucsont Dél-Amerikában azért, hogy versenyre kelhessen az egyre erősödő kínai konkurenciával, hiszen a dél-koreai hobbiterepjáró fő riválisa a Chery Tiggo a brazil autópiacon. Ennek érdekében egyértelmű volt, hogy a vállalat a Tucson új, kizárólag Kínában gyártott változatát is bevezeti.


A 2014-es Tucson új első-hátsó lökhárítókat, motorháztetőt, hűtőrácsot és fényszórókat kapott, belül pedig jobb minőségű műszerfal fogadja az utasokat. Az új modell alapfelszereltségéhez hozzátartozik a légkondicionáló, hővédő üvegezés, bőrülések, a tempomat és a napfénytető is. A biztonságról blokkolásgátló és két légzsák gondoskodik.


A kétliteres, 140 lóerős benzinmotorral, manuális és automata sebességváltóval is megvásárolható Hyundai Tucson alapára 52 ezer brazil reál, azaz kb. 5,3 millió Ft.

Forrás: carrobonito.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei