Kétféle Hyundai ix35 modellt forgalmaznak a jövőben Ausztráliában


A Hyundai Motor Australia a felfrissített ix35 dél-koreai változata mellett bevezeti a piacra a Csehországban készülő modellt is.

Egy szemfüles olvasó küldte be a CarAdvice magazin számára azokat az általa készített fotókat, amelyeken a Hyundai ix35 frissített változata látható. Paul Daryaei Sydney északnyugati részén fotózta le a bronzbarna színű ix35-öt, amely magán viseli a közelmúltban, Genfben leleplezett európai változat módosított stíluselemeit.



A frissített Hyundai ix35-öt az idei Genfi Autószalonon mutatták be az európai közönségnek, amely külsőleg csupán részleteiben újult meg. Ezek közül a legjelentősebb a fényszóróba integrált LED nappali menetfény csíkja, illetve a hátsó lámpák eltérő betétei, amelyek szintén LED világítást kaptak. Belül pedig jobb minőségű anyagok mellett az új TFT kijelzők jelentik a legnagyobb változást.  


A hírek szerint azonban a Hyundai Australia továbbra is kétféle forrásból szerzi be az ix35 modellt, így a Csehországban gyártott, szolidan frissített mellett megjelenik a Dél-Koreában nemrég bemutatott, lényegesen agresszívabb külsővel felvértezett új modell is. Ennek megfelelően valószínűleg az egyes karosszériaváltozatok különböző felszereltségűek is lehetnek majd.



A kétféle ix35 közös újdonsága lesz a koreai márka új „Nu” típuskódú 2,0 literes közvetlen befecskendezéses benzinmotorja, amely 166 lóerős teljesítménnyel és 213 Nm nyomatékkal rendelkezik. Emellett megmarad a 2,4 literes benzinmotor is, de megjelenik a 2,0 literes R szériás dízelmotor is a kínálatban, amely még alacsonyabb fogyasztásához jobb károsanyag-kibocsátás tartozik majd.  

Forrás: caradvice.com.au

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei