Családi nap a Hyundai cseh gyárában


A Hyundai idén is megrendezte hagyományos családi napját, ahol a résztvevők családjukkal együtt számos eseményen vehettek részt.

Az idei Hyundai Family Day elnevezésű rendezvényen több mint ötezren vettek részt, akik között ott voltak a Nosovice ipari zónájában működő vállalatok dolgozói, családtagjaik, valamint a környező települések lakói, akik együtt szórakozhattak a rendezvény számos programján. A verőfényes nyári napon a programok között gyerekek és felnőttek is megtalálhatták a maguknak megfelelőt, amelyeknek az autógyár fogadóépülete előtti terület adott otthont, ám első alkalommal a rendezvények egy része előtt megnyitották a gyár belső parkját is.


A parkban kisvonatra lehetett felülni, amely mellett frissítőkhöz is hozzá lehetett jutni. Persze, a fő programok a gyár fogadóépülete előtt felállított színpadon zajlottak, ahol számtalan előadó szórakoztatta a közönséget. Az esemény sztárvendége a cseh Mňága a Žďorp együttes fellépése volt, akik a nap zárásaként, este léptek fel.


„Minden évben eljövök ide a gyerekeimmel és örülök, hogy sok emberrel, köztük munkatársaimmal és családjukkal is találkozhatok itt.” – mondta Pavel Šmída, a váltóüzem vezetője. Egy másik látogató, a festőüzemben dolgozó Miroslav Jasiok megerősítette ezt: „Nekem ez az első alkalom, hogy itt lehetek miután tavaly a nyári leálllás után csatlakoztam a HMMC-hez. Mindenesetre a rendezvény színvonala meghaladta a várakozásaimat, tökéletes program gyerekek számára, az étel és ital pedig remek. Biztos vagyok abban, hogy mindenki élvezi a programokat.”


A cseh és a koreai konyha ételeit és italait két nagy vendéglátó sátorban szolgálták fel, amelyek mellett összesen 10 italsátorban és számos elárusító bódéban lehetett frissítőkhöz jutni. A látogatók számos szórakozási lehetőség között választhattak, így volt ugrálóvár, dodzsem, Forma-1 szimulátor, de a családok akár vetélkedőkön is összemérhették tudásukat, ügyességüket.


Mobiltelefonból és LEGO-ból is lehetett építeni, ahol többek között a Frýdek-Místek és Srdce Karviná városának gyermekotthonaiból érkező 80 fiatal felhőtlenül szórakozhatott. Ahogyan az elmúlt években, idén is részt lehetett venni gyárlátogatáson, ahol ebből az alkalomból a robotokat a látogatók számára különleges, dinamikus mozgásra programozták át. „Nagyon meglepő volt a gyárlátogatás. Ez a rengeteg gép, robot és a logisztika – fantasztikus! Egyáltalán nem ilyenre számítottam.” – mondta elképedve az egyik résztvevő.   


Közel 3 ezer ember élt a lehetőséggel, hogy megtekinthesse a világ egyik legmodernebb gyártóüzem termelési csarnokait. „Nagyonj örülök annak, hogy sok dolgozónk és családjuk eljött ide ma. Rengeteg mosolygós arcot látok. Nagyra értékelem, hogy eljöttek. Nagyon köszönöm.” – mondta boldogan Jun-ha Kim, a HMMC elnöke.  

Forrás: hyundai-motor.cz

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei