Amerikában már kapható a Hyundai Tucson Walking Dead széria


A Hyundai hivatalosan is bemutatta a Tucson Walking Dead különleges szériát, amellyel egyértelműen a zombisorozat rajongóit célozzák meg.

A Hyundai a tavaly megrendezett Los Angelesi Autószalonon mutatta be saját különleges szériáját, amely elsősorban a Walking Dead című képregény-sorozat és az arra épülő, a Hyundai támogatásával készülő azonos nevű filmsorozat rajongói számára készült. A különleges széria kizárólag fekete fényezéssel, egyedi emblémákkal és különböző oldaldíszítéssel kerül forgalomba.   


A hobbiterepjáróhoz rendelhető matricázás négyféle motívum lehet, amelyeket a sorozat különböző eseményei ihlettek meg, így adva lehetőséget a vásárlóknak arra, hogy kifejezzék, melyik rész tetszett nekik leginkább.


Az utasteret ízlésesen visszafogottan alakították át a tervezők, ahol fekete bőrülések, különleges padlószőnyegek és egyedi Walking Dead képernyővel ellátott 7 colos érintőkijelző utal a sorozatra. Ezen túlmenően több egyedi embléma és egy „Zombi Túlélőcsomag” is került az autóba, amelyben még fogkrém is megtalálható.



A motorháztető alatt egy 2,4 literes GDI benzines dolgozik, amely 182 lóerős teljesítménnyel rendelkezik és egy hatfokozatú automata váltóval kapcsolódik össze. Az autót első- és összkerékhajtással is meg lehet rendelni. Habár az autók már úton vannak a kereskedésekhez, a Walking Dead széria ára egyelőre nem ismert. 

Forrás: worldcarfans.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei