Tréningruhát kapott a Hyundai i10


Sportos kiegészítőkkel tette még dinamikusabbá a Hyundai németországi importőre az i10 modelljét.

Az i10 Sport különleges szériája exkluzív kiegészítőivel és vonzó megjelenésével teszi összetéveszthetetlenné a többszörös díjnyertes kisautó megjelenését. A 14 900 euró áron kapható széria speciálisan kialakított, Ledes nappali menetfényfelszerelt első lökhárítót, markáns küszöbtoldatot, illetve a motorházon és a tetőn végigfutó egyéni matricázást kapott. A dinamikus megjelenést hátul egy diffúzor-imitáció és tetőspoiler teszi teljessé, miközben a 20 milliméterrel lejjebb ültetett karosszéria és a 17 collos könnyűfém felnik a menetdinamikán is sokat javítanak.   


Az i10 Sport belső terében is egyéni hangulatot áraszt és azt is bemutatja, hogy az autó nemcsak sportos, de egyben kényelmes is tud lenni. A vörös-fekete színekben pompázó szövet-bőr kombinációjú ülések mellett telefonkihangosító, hátsó hangszórók és az audiorendszer távirányító rendszere is a szériafelszereltséghez tartozik. A Trend felszereltségi szintre épülő i10 Sport egyébként is jól felszerelt: CD és USB bemenettel rendelkező audiorendszer, klímaberendezés és fűthető kormánykerék ugyanúgy a szériafelszereltség része, mint a távirányítású központi zárral ellátott riasztó, de felárért Pioneer navigációs rendszer is rendelkezésre áll.  


A terepjárós kinézetűvé alakított és nemrég bemutatott ix20 Crossline modell sikere után a Hyundai az i10 Sport változatot 300 példányban hozza forgalomba, amellyel az importőr lehetőséget kíván adni vásárlóinak egy valóban egyedi modell megvásárlásához. A sportos megjelenéshez igazodva a forgalmazó kizárólag 1,2 literes, 87 lóerős változatban kínálja a sportmodellt, amely pörgős, dinamikus karaktere mellett takarékos is, hiszen átlagfogyasztása mindössze 4,9 liter/100 km.   

Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei