Minőségdíjat kapott a Hyundai orosz üzeme


A Hyundai Motor Manufacturing Russia minőségirányítási rendszerének kiválóságát az orosz kormányzat minőségdíjjal jutalmazta.  

A Hyundai Motor bejelentette, hogy a népszerű Solaris modelljét gyártó orosz üzemét a nagyvállalatok– ezer fő felett foglalkoztató vállalatok – kategóriájában elnyerte az Orosz Szövetségi Kormányzat minőségi nagydíját.


A nagydíj átadására rendezett ceremónián a kapcsolódó minisztériumok képviselői mellett részt vett Dimitrij Medvegyev, Oroszország miniszterelnöke is.    

Nem a Hyundai Motor volt az egyetlen külföldi vállalat, amely megkapta ezt az elismerést, ám a Hyundai volt az a vállalat amely a leggyorsabban megkapta ezt a díjat. A korábbi évek győztesei ugyanis átlagosan hét évig működtek Oroszországban, mielőtt megkapták volna a minőségi elismerést.   


„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy gyárunk megkapta ezt a rangos minőségi díjat a kormánytól” – mondta Shin Kee Meng, a Hyundai gyárának ügyvezető igazgatója az átadási ünnepségen. „Ez a díj az orosz és koreai dolgozóink szoros együttműködésének eredménye. Vállalatunk sikerét a koreai és az orosz ipar hozzáértésének köszönhető, amely termékeink sikerét és hírnevét biztosítják ezen a piacon.”

A Hyundai Motor Manufacturing Russia az oroszországi Szentpéterváron működik, ahol olyan, kifejezetten az orosz piaci igényei szerint kialakított modellek készülnek, mint a Solaris, vagy az azonos padlólemezre épülő Kia Rio modell. A HMMR által gyártott Hyundai Solaris 14,8 százalékos piaci részesedésével a legkelendőbb külföldi autógyártó által kínált autótípus az orosz piacon, amelyet 2012 óta minden évben az Év Autójának választják meg az országban.  


A Hyundai Motor szerint pozitív hatással lehet a díj a márka oroszországi mellett már kelet-európai piacokon emelkedő elismertségére, amely végső soron az eladások növekedésében mutatkozhat meg ezekben a régiókban.  

Forrás: koreabizwire.comhyundai.ru

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei