Bővített felszereltséget kapott a Hyundai Grand i10 Indonéziában


Az indiai gyártású Hyundai Grand i10 megérkezett Indonéziába is, ahol további felszereltségekkel bővítették az autó ellátmányát.

Mivel az autó a Hyundai indiai gyárában készül, így méretében és formailag is megegyezik az Indiában forgalomba kerülő Grand i10 modellekkel. Ennek megfelelően az európai változatnál 100 mm-rel nagyobb a tengelytáv, amely ég tágasabbá teszi a kisautó belső terét. 


Indonéziában a szériafelszereltség részét képezi a szervokormány, a vezetőoldali légzsák és az ABS rendszer. A belső térben azonban a kéttónusú műszerfal közepén kicserélték a gyári rádiót, helyére egy 2 DIN méretű, DVD, TV, MP3 lejátszására és USB bemenettel, valamint Bluetooth kihangosítóval ellátott fejegység került. Emellett az első ködlámpa-fészekbe apró LED nappali menetfény költözött.    


A Grand i10 csak az 1,25 literes, 87 lóerős benzines erőforrással kapható Indonéziában, amely az országban egyedüli kisautóként kizárólag automata váltós kivitelben rendelhető.


A Grand i10 hatalmas elismerést aratott Indiában és várhatóan Indonéziában is hamar népszerűvé válik a 139,9 és 181,9 millió rúpia (kb. 2,7 és 3,5 mFt) között árusított modell.  

Forrás: rushlane.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei