Augusztustól kapható Németországban a Hyundai Genesis


A Hyundai augusztusban vezeti be a német autópiacra a vadonatúj Genesis sportlimuzint, amelynek ára teljes felszereltséggel és a Hyundai által átvállalt szervizköltséggel 65 ezer euró (kb. 19,6 mFt) lesz.   

Az új Genesis Németországban egy 3,8 literes, 315 lóerős V6-os aggregáttal kerül forgalomba, amelynek 397 Nm nyomatékát egy saját fejlesztésű nyolcfokozatú automataváltón keresztül juttatja az útra. A meghajtó rendszer egy új fejlesztésű, szabályozható összkerékhajtási rendszert kapott HTRAC néven – amely egy háromfokozatú elektromosan állítható futóművel kiváló vezetési élményt szolgáltat.   


A Genesis sportlimuzin fedélzetén luxuskörnyezet fogadja az utasok, ahol nappa bőr, valódi bőr és csiszolt alumínium felületek növelik a színvonalat, amely mellett fényűző az autó felszereltsége is. ezek között megtaláljuk a Head-up kijelzőt, holttérfigyelő rendszert, fényszóró- és sávtartóasszisztenst, a 360 fokos képet adó parkolókamera-rendszert és világújdonságnak számító széndioxidszenzort.    


A Hyundai modellprogram zászlóshajója már első pillantásra meggyőző: a Folyékony Szobrászat legfrissebb leképzéseként kevés, de precíz karaktervonal jellemzi kevés díszítéssel, amely eleganciát sugároz. Az elöl 245/40 R 19, míg hátul 275/35 R 19 méretű alufelnik tökéletesítik az autó optikai egységét.   


Ahogyan az összes Hyundai személyautóra, úgy a vadonatúj Genesis sportlimuzinra is érvényes a márka 5 éves kilométerkorlát nélküli garanciája mobilitás-garanciával és öt ingyenes állapotfelméréssel. A Hyundai ezeken túl kizárólag a Genesis modellhez kapcsolódóan átvállalja az autó öt éves szervízdíját is.   

Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei