Koreában bemutatták a Hyundai Veracruz új változatát


Dél-Koreában a mai napig kapható a Hyundai Veracruz, amely most az új modellévre kapott egy kis frissítést. 

A Hyundai Veracruz (ix55) sosem vált különösen népszerű a világpiacon, így aztán a koreai a vállalat a jóval sikeresebb Santa Fe modell továbbfejlesztésével létrehozott nyújtott Grand kivitelével váltotta le a modellt. Ez az új változat Maxcruz néven a hazai piacon is megjelent, ám a Hyundainál úgy döntöttek, mégsem állítják le a Veracruz gyártását, sőt, a versenyképesség fenntartása érdekében még fejlesztettek is az autón. 


A sajtóközlemény szerint a Veracruz 2015-ös kivitelét a vásárlók igényei alapján alakították ki, így két új színt, alumínium pedálokat kapott az autó, a vásárlókat pedig immár nemcsak fűthető, de szellőztetett első ülések, valamint elektromos motorral magától felnyíló és záródó csomagtérajtó kényeztetik. Az új navigációs rendszer új interfészével immár 3D üzemmódban is képes működni, megkönnyítve ezzel annak használatát. 


„A vállalat ezúttal is hallgatott a Veracruz meglévő ügyfeleinek javaslataira, amelyek alapján kialakítottuk a Veracruz 2015-ös változatát, fokozva ezzel a típus piacképességét” – áll a Hyundai Motor közleményében. „A Hyundai továbbra is figyel vásárlói véleményére azért, hogy ők a lehető legjobbat kapják.” 


Az új Veracruz motorkínálata nem változott: egyetlen 3,0 literes CRDi dízelmotorral választható a modell, amelynek ára minimálisan nőtt Dél-Koreában. 

Forrás: blog.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei