Dél-Afrikába és Bolíviába is megérkezett a Hyundai Grand i10


Az Indiában gyártott Hyundai i10 Grand változata mostantól Dél-Afrikában és a dél-amerikai Bolíviában is kapható.

Júniustól immár Dél-Afrikában is kapható a Hyundai legújabb sikermodellje, a Grand i10, amely egyetlen motorvariációban és háromféle felszereltséggel kapható. Az 1 248 köbcentiméteres Kappa motorral szerelt kisautó a beállítások miatt az indiainál négy lóerővel erősebb, így 86 lóerősre izmosodott, amelyhez ötfokozatú manuális vagy négyfokozatú hagyományos automata váltót lehet kérni. 


Az autó kívül-belül azonos az Indiában kapható Grand i10 modellel, azzal az egyetlen eltéréssel, hogy Dél-Afrikában háromféle (piros, narancs és szürke) színben rendelhető a műszerfal.


A dél-afrikai Grand i10 alapfelszereltsége gazdagabb az indiai ellátmánynál, hiszen mindhárom (Motion, Fluid és Fluid Aut.) változathoz két első légzsák, blokkolásgátló, légkondicionáló, ködlámpák, magasságban állítható első biztonsági övek, központi zár, könnyűfém kerekek és Bluetooth kihangosító jár. Ezeken felül a Hyundai 5 év vagy 150 ezer kilométeres garanciát vállal a 15 ezres szervizintervallummal kínált kisautóhoz, amelynek ára 139 900 és 159 900 Rand (kb. 2,9 és 3,4 mFt) között van.


A dél-afrikai bemutatóval egy időben Bolíviában is bemutatkozott a Grand i10 modell, amely szintén csak az 1,2 literes változatban érhető el. A dél-amerikai ország közigazgatási központjában, La Pazban megtartott bemutatón a forgalmazó CARMAX SRL vállalat árakat nem hozott nyilvánosságra, azonban elárulták, hogy az új kisautó egyelőre egyetlen felszereltségi szinttel lesz kapható.

A Grand i10-et hasonlóan gazdagon ellátták, mint a dél-afrikai piacra kerülő változatot, ám azon túlmenően Bolíviában szériaként jár a külső tükrökbe épített irányjelző, minden másban megegyezik a két modell.

Forrás: indianautosblog.comjornadanet.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei