Ismét a Hyundai cseh üzeme az Év Munkáltatója


Miután idén a regionális Év Munkáltatója lett, a Hyundai Motor Manufacturing Czech az országos felmérésen is elnyerte a 2014-es Sodexo Év Munkáltatója díjat a kevesebb, mint ötezer főt foglalkoztató vállalatok kategóriájában.  

A rangos versenyt a Sodexo a Munkaadók Klubjával közösen már 2003. óta minden évben megrendezik, amelyben a különböző ágazatokban működő cseh vállalatok vesznek részt. Az eredményeket a nemzetközi Saratoga módszertan alapján a PricewaterhouseCoopers tanácsadócég készíti el a kulcsfontosságú HR mutatók, pl. az általános munkakörülmények, a munkavállalók képzése és fejlesztése, fluktuáció, munkavállalói juttatások, munkabiztonság és munkahelyi balesetek száma alapján.


A HMMC az ötezer fő alatti kategóriában olyan vállalatokat utasított maga mögé, mint a FEI Czech Republic, vagy a DHL Information Services (Europe). Az ötezer főnél többet foglalkoztatók katetgóriájában a Telefónica Czech Republic lett a nyertes.

„Az immáron második alkalommal elnyert „Év munkáltatója” cím jelentős siker számunkra, amely ugyanakkor nagy elkötelezettséget is jelent a jövőre nézve. Ismét bebizonyosodott, hogy helyes utat választottunk és köszönöm minden HMMC dolgozónak, akik nélkül ez a siker nem jöhetett volna létre” – mondja Jiří Havlín, a HMMC Humán Erőforrás osztályának vezetője. „Folytatjuk az erőfeszítéseinket, hogy fejlesszük és segítsük dolgozóinkat és szélesítsük az együttműködésünket. Meg szeretnénk tartani első helyünket a Cseh Köztársaság legjobb munkaadói között.”  

Forrás: hyundai-motor.cz

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei