25 éves a Hyundai Törökországban


A török autóvásárlók először 1990-ben találkozhattak a Hyundai márkával, a helyi képviselet pedig egy különleges akcióval ünnepli fennállásának 25. évfordulóját.

A Hyundai Törökországban egy különleges nyereményakcióval ünnepli 25 éves jubileumát. A májusi Hyundai Tesztvezetési napokon azok között, akik a 71 tagú márkakereskedői hálózat egyikében kipróbálják az autókat, 6 Hyundai modellt sorsolnak ki. A hat szerencsés nyertes egy i10, i20, i30, Accent Blue, Elantra, vagy ix35 modellt kap majd a cég szülinapjára.  

Díjnyertes formatervnek, magas minőségi színvonalnak, illetve a modern és kényelmes típusoknak köszönhetően a Hyundai világszintű fejlődésével együtt Törökországban is egyre nőttek az értékesítési eredmények. A vásárlói elégedettségben is első helyen lévő Hyundai a nyereményakción túl különböző kedvezményeket is kínál az új autót vásárolni szándékozók részére. Május hónapban az i10, i30, ix35 és Accent Blue modellek vásárlásakor kamatmentes hitelkonstrukciót kínálnak a Hyundai kereskedői.  


A Hyundai márka 1990 óta nemcsak kiváló értékesítési eredményeivel, de az itt gyártott több mint egymillió autóval is jelentősen hozzájárult a török gazdaság fejlődéséhez. Az Izmitben működő összeszerelő üzemben naponta 520 darab vadonatúj i10 és i20 gördül le a gyártósorról, ahonnét azokat több mint 40 országba exportálják.   

Ahogyan a globális márka számára, úgy Törökországban is az a vállalat célja, hogy nemcsak a legtöbbet eladott, de a legkedveltebb autómárkává váljon a Hyundai. Ezért is rendkívül fontos a vásárlói elégedettség, amelyet az elmúlt 25 évben végig elsődleges célkitűzésként tartottak szem előtt.


„Az elmúlt 25 év során közel 800 ezer autót adtunk el Törökországban és emellett több mint egymillió darab készült az itteni gyárban” – mondta Önder Göker, a Hyundai Assan vezetője. „Hiszem, hogy a Hyundai szép és ambiciózus projektjeivel a jövőben is nagy mértékben hozzá fog járulni az ország gazdasági és kulturális fejlődéséhez. Ezt a különleges évfordulót egy nyereményjátékkal ünnepeljük, amelyben a tesztvezetők között hat úúj Hyundai modellt sorsolunk ki” – tette hozzá.

Forrás: rotahaber.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei