Idén is Hyundait kapott Oroszország Szépe


Április végén az orosz Hyundai Motorstúdióban ünnepélyes keretek között átadták Oroszország Szépének nyereményautóját, aki idén is egy Hyundai Solaris modellel gazdagodott.

Április 24-én a moszkvai Hyundai Motorstúdió színpadán Szófia Nikitcsuk, az Oroszország Szépe 2015-ös versenyének győztese átvehette vadonatúj Hyundai Solaris nyereményautójának kulcsait. A Hyundai Motor CIS és annak hivatalos márkakereskedője, az Avilon vállalat immáron harmadik éve hivatalos autós partnerként vesz részt a szépségversenyben.  


A Jekatyerinburgból származó 21 éves Szófia nemcsak képviselheti Oroszországot a Miss Universe és Miss World világversenyeken, de az exkluzív koronához egy hárommillió rubeles pénznyeremény és egy vadonatúj Hyundai Solaris is jár. A nyereményautó kulcsait Szergej Parsikov, az Avilon Hyundai márkaképviselet vezetője és a Hyundai Motor CIS elnöke adta át új tulajdonosának.


"Nagyon örülök a győzelemnek. A pénzből a tanulmányaimat tudom majd fedezni, mivel másodéves vagyok az egyetemen. Kifejezetten boldog vagyok, hogy az autó, amit nyertem, piros színű" - mondta az átadáskor Szófia. "Már egy éve van jogosítványom és azóta vezetek is. Egy ideig biztosan használom majd az autót, de utána valószínűleg édesanyámnak adom majd oda" - tette hozzá.


A 2015-ös Oroszország Szépe verseny döntőjét április 18-án a Barvikha Luxury Village koncerttermében rendezték meg, ahol a zsűri és a VIP vendégek szállítását a Hyundai több Genesis modellel biztosította.  

Forrás: hyundai.rusuper.ru

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei