Új Hyundai logisztikai központot avattak a Fülöp-szigeteken


A Hyundai Asia Resources Inc. (HARI) nemrég felavatta 1,2 milliárd pesós beruházással megvalósuló logisztikai központjának első ütemét, amelynek célja, hogy a vállalat tevékenysége a Fülöp-szegeteken egyetlen helyszínen történjen.   

„Korábban különböző helyszíneket folytattuk tevékenységeinket, így nagyon itt volt az ideje annak, hogy összevonjuk műveleteinket és így egyszerűsíteni tudjuk a folyamatábránkat, hatékonyabbak és termelékenyebbek lehetünk, ráadásul jobbá válik a minőségellenőrzésünk is” – mondta Fe Perez-Agudo, a Hyundai Logisztikai Központ megnyitóján.  


A tíz hektáros területen végrehajtott zöldmezős beruházás az első ilyen jellegű autóipari logisztikai központ az országban. Az új logisztikai központ már a Hyundai Globális Kereskedőtér Identitása (GDSI) szerint valósult meg, így külső képe már a Hyundai prémium márkaképét tükrözi. A két ütemben megvalósuló projekt 700 millió pesós első fázisaként felépült maga a logisztikai központ, amelyben egy ötezer autó befogadására alkalmas raktár mellett más logisztikai tevékenységek, így egy hatalmas alkatrészraktár is helyet kaptak. 


A központ készlete nagyjából két hónapra elegendő a HARI számára. A központba a Batangas kikötőből érkező autókat részletesen átnézik, lemossák és ellenőrzik annak érdekében, hogy a vásárló a legjobb minőségű terméket kapja. 


A fejlesztés 500 millió pesós második fázisa jövő év elején veszi kezdetét, amelyben egy autómúzeum és egy 12 emeletes épület kerül megépítésre, amely az Országos Képzési Akadémia és a Klímaváltozás Központ új székhelye lesz majd.  


Ugyanezen az eseményen mutatták be a júniustól kapható Hyundai i20 Cross Sport és a vadonatúj Tucson modellt is, ez utóbbi pedig legkorábban augusztusban érkezik meg a Fülöp-szigetekre. "Az i20 Cross Sport modellből nagyjából 500 darabot szeretnénk havonta eladni, míg a Tucsonból 300-400 darabot lehet értékesíteni szerintünk havonta" - mondta Agudo. A Hyundai helyi képviselete tavaly 23 019 autót értékesített, míg idén nagyjából 25 ezer autó eladását tervezik. 

Forrás: motioncars.inquirer.netyahoo.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei