A Sivatag Gyermekeiért idén is útra kelt a Hyundai konvoj


A Hyundai spanyol képviseletének támogatásával idén is útra kelt a Sivatag Gyermekei jótékonysági akciója, amely egy hetet töltött el Marokkó zord vidékein.

A Hyundai Motor Espanol összesen hatvan járművet bocsátott az akció rendelkezésére, az ix35, Santa Fe, Grand Santa Fe, H-1 modellekből álló konvoj összesen egy hetet töltött Marokkó kihívásokkal teli vidékein, ahol segélyadományokat osztottak szét. A Hyundai autóinak köszönhetően ez a 3 ezer kilométeres túra valódi élményt jelenthetett a résztvevők számára.  


Ibrahim Taouchikht, a marokkói partnerszervezet vezetője hangsúlyozta, hogy az immár 11. alkalommal odalátogató segélyakció keretein belül számos iskolát és szervezetet látogattak meg, ahol mindenütt olyan adományokat osztottak szét, amelyek a gyerekek tanulmányaihoz nyújtanak segítséget.  


A csapattal tartott az Alain Afflelou Alapítvány összesen tíz látszerésze is, akiket a karavánban is egyértelműen fel lehetett ismerni feltűnő piros színűre fényezett Hyundai H-1 kisbuszukban. A doktorok nem ritkán étlen-szomjan folyamatosan dolgoztak, eredményeik azonban szenzációsak: 793 vizsgálatot végeztek, akik közül 399 gyermek volt. a megvizsgáltak közül 472 főnek (137 gyermek és 335 felnőtt) volt szüksége szemüvegre, de az alapítvány munkatársai emellett több mint 500 napszemüveget is szétosztottak az út során.   


A kezdeményezés kitalálója, Nacho Salvador idén nagyon dicsérte a Hyundai autóira felrakott Kumho terepgumikat, amelyek minden terepviszony mellett tökéletesen helytálltak és egyetlen defekt nélkül hozták vissza a csapatot Spanyolországba.  


Forrás: elsemanaldigital.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei