Három kategóriában is Hyundai lett az Év Autója Oroszországban


A Hyundai Motor a 15. alkalommal megrendezett orosz „Év Autója 2015” választáson három kategóriában is győzedelmeskedni tudott, a közönség a Solaris mellett a Genesis modell mellett a Hyundainak adományozták a Legkedveltebb tömegmárka címet is.

A közel egymillió autós részvételével elkészített orosz felmérés 23 kategóriában és 5 különleges jelölések alapján választották ki a győzteseket. A helyi piacra Oroszországban készülő Solaris modellt a kiskategóriában választották győztessé, míg a Genesis prémium limuzin az Üzleti kategóriában győzte le riválisait. Ezeken felül a Hyundai Motor CIS forgalmazót a Legkedveltebb tömegmárkának is megválasztották. Ez a többszörös siker kiváló bizonyítéka a vállalat oroszországi sikereinek.     


Nem mellesleg ezeken felül a Hyundai Solarist immár negyedik éve most ismét az Év Autójának választották. A kompakt limuzin továbbra is az eladási listák egyik éllovasa és az elmúlt négy évben folyamatosan a legnépszerűbb külföldi autótípus volt.   

Az Oroszországban tavaly májusban piacra vezetett Genesis erős pozíciót szerzett szegmensében és több elismerést is begyűjtött az autóipari szakemberektől, akik szavazataikkal a 2015-ös Év Autója” díjához segítették. A folyamatos értékesítési növekedés a Genesis népszerűségének további bizonyítéka, amely a helyi piac mellett már számtalan nemzetközi díjat is nyert biztonsága és formaterve által.   


A Hyundai Motor számára egy jelentős eredmény, hogy idén megkapták a Legkedveltebb tömegmárka díját is. Sorozatban immár második éve a Hyundai márka elnyerte ezt az elismerést, amely az ország minden tájáról érkezett autós szavazatok alapján bizonyítja a vállalat tradícióinak, tapasztalatainak és technológiai színvonalának egyedi kombinációját. Emellett a díj bizonyítja, hogy a Hyundai jó úton jár, hogy a márka a jövőben is az ország legkedveltebb autómárkája legyen.   

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei