Nepál számíthat a Hyundai Motorra


A Hyundai Motor Company a Nepált sújtó földrengés humanitárius segélyeként és az újjáépítési munkákra 300 ezer dollárt adományozott.

Az adomány a Nepáli Vöröskereszt szervezetén keresztül jut el az országnak abba a részébe, ahol az elmúlt hetekben a 7-esnél is nagyobb erősségű földmozgások több alkalommal is hatalmas pusztítást végeztek.   

„Szeretnénk őszinte részvétünket és legjobb kívánságainkat kifejezni a földrengés által sújtott emberek tízezreinek és ugyanakkor őszintén reméljük, hogy a károkat mielőbb ki lehet javítani” – mondta Sanqmin Park, a Hyundai Motor Ázsia és Óceánia régiójának vezetője az adomány átadásakor. „A tragédia globális visszhangja hatalmas volt, a Hyundai Motor pedig a továbbiakban is támogatja a folyamatos segélyeket és az újjáépítési törekvéseket.”    


A Vöröskeresztnek nyújtott támogatás mellett a Hyundai Motor a nepáli autósoknak is segédkezet nyújt, többek között azzal, hogy kedvezményesen vállalja a megrongálódott autók javítását, valamint a hozzájuk kapcsolódó alkatrészekre is árengedményt ad.

A globális társadalmi felelősségvállalási programjának részeként a Hyundai csoport már számos esetben adományozott a természeti csapások által sújtott régiók megsegítésére, többek között a 2006-os indonéziai földrengéskor, a görög Peloponesszosz 2007-es erdőtüzeinél, a kínai Szecsuán tartományban bekövetkezett 2008-as földrengéskor, a 2009-es Haiti földrengésnél, a 2010-es Chilei földrengésnél, a 2011-es amerikai tornádók idején, valamint a 2013-as thaiföldi tájfun esetében.     

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei