Virtuálisan bejárható a Hyundai brazil üzeme


A Hyundai Caoa a Google-el közösen létrehozott egy olyan alkalmazást, amelynek segítségével virtuálisan bejárható az üzem, ahol a Tucson és ix35 mellett a márka HR és HD78 teherautói is készülnek.  

A Latin-Amerikában példátlan vállalkozás a Google Street View alkalmazására épül, amely 360 fokos utcaképeivel a világ minden táját bejárhatjuk, de múzeumokba és más belső terekbe is bepillantást nyerhetünk általa. A virtuális gyárlátogatáshoz több mint ezer panorámafotó készült, amelyeket egymásra illesztve olyan az élmény, mintha valóban ott járnánk a helyszínen.    


Az önálló séta mellett a program lehetőséget ad arra is, hogy egy idegenvezető „csatlakozzon hozzánk" és elmagyarázza az éppen látott folyamatot. Vannak emellett a típusok különböző gyártási folyamatairól készült fotók és videók is, de megnézhetjük azt is egy videón, hogyan készült az egész alkalmazás.


A Google már nem először nyújt segédkezet az autózás szerelmeseinek ahhoz, hogy virtuális túrát tegyenek. 2013. októberében a Lamborghini bolognai múzeumát lehetett körüljárni a Street View segítségével, amelynek során olyan ritkaságokat lehetett közelről megnézni, mint a Countach LP 400, a Diablo, vagy épp a Murciélago és a Gallardo. Egy hónappal később a McLaren technológiai központja nyílt meg ugyanígy.


Forrás: revistaautoesporte.globo.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei