Egyiptom legnépszerűbb autója a Hyundai Verna


Az idei év első két hónapjának értékesítési listáját áttekintve egyértelműen látszik, hogy a Hyundai Verna Egyiptomban továbbra is toronymagasan a legnépszerűbb modell.  

2015 januárjában és februárjában a Hyundai Verna modelljéből értékesítették a legtöbbet, azaz több mint négyezer darabot Egyiptomban. A Verna modell a koreai márka legolcsóbb modellje, így elsősorban ez az oka annak, hogy a márka ilyen sikeres lehetett a piacon, a Verna pedig mai napig a legnépszerűbb lehet az országban.


A koreai autóipari piac a fenti eredményével az idei év első két hónapjában az ötmilliárd egyiptomi fontos autópiacon elérte az 1,4 milliárd font értéket. Ez azt jelenti, hogy a 32 ezer eladott új autó közül 11 ezer koreai modell volt, vagyis a koreai autóipar az egyiptomi autópiac 34,4 százalékát uralja ebben az időszakban. A Verna eladások az egyiptomi autópiac 12,9 százalékát teszik ki és száz koreai autó közül csaknem 38 volt Verna.


A Hyundai Verna Egyiptomban valóban az utcakép részét képezi, helyszíni beszámolómat itt olvashatjátok, a közlekedési kultúráról pedig az Autó2 honlapján olvashattok bővebben.

Forrás: dailynewsegypt.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei