A Hyundai a BRICS és SCO csúcstalálkozó autós partnere


A Hyundai Motor orosz képviselete szállítja az autókat a július 8. és 10. között az oroszországi Ufa városában megrendezésre kerülő 2015-ös BRICS és SCO csúcstalálkozóra.

A BRICS (Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika gazdasági társulása) és az SCO (Sanghaji Együttműködési Szervezet) hivatalos partnereként a Hyundai összesen 232 autót bocsát rendelkezésre – 130 db i40, 52 db Genesis, 40 db Equus és 10 db H-1 modellt.  

A hivatalos autóflotta átadási ünnepségét Ufa városának kongresszusi központjánál tartották, ahol jelen volt Young-key Koo, a Hyundai Motor CIS ügyvezetője, Nagorníj Vlagyimir Alexandrovics, a Baskíriai Köztársaság miniszterelnök-helyettese, Mirsajapov Ruszlan Zagitovics, a Baskíriai Köztársaság minisztere, Munirov Ilias Jakijevics, a Baskíriai Köztársaság Közlekedési és közúti Bizottságának elnöke, Fadiv Nyikolaj Szergejevics, az SCO BRICS Ufai rendezvényének igazgatója és Klug Alexíj Jurievics, a Bashavtotrans állami közlekedési vállalat ügyvezetője.   


„Megtiszteltetés, hogy az Ufában megrendezésre kerülő 2015-ös BRICS és SCO csúcstalálkozó hivatalos partnerei lehetünk és állami vezetők és előkelőségek számára mi biztosíthatjuk autóinkat” – mondta Young-kee Koo, a Hyundai Motor CIS ügyvezetője az átadási ünnepségen. „Hisszük, hogy a Hyundai járművei kényelmükkel és biztonságukkal minden résztvevő számára előnyösek lesznek.”

Az idén áprilisban 15. alkalommal megrendezésre került „Év Autója” választáson a Hyundai Motort a „Legkedveltebb tömeggyártó” címmel jutalmazták, a Genesis prémium limuzin és a Solaris pedig saját kategóriájában az „Év Autója” címet is elnyerte. Így ezen a rendezvényen az államok vezetői a „Legkedveltebb tömeggyártó” autóit használhatják, többek között az „Év Autójának” megválasztott Genesis prémium limuzint is.   

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei