Terepjárót faragtak a Hyundai i10-ből


Az indonéz Hyundai képviselet sem akart kimaradni az álterepjárók népszerűségéből és elkészítették az i10 terepjárósított kivitelét.

Indonéziában egyelőre nem forgalmazzák sem a Hyundai i20 modelljét, sem annak terepes Active változatát, így a helyi képviselet saját hatáskörben elkészítette a maga álterepjáróját, amelynek alapjait az indiai gyártású Grand i10 modell adja.


A Hyundai Grand i10 X névre keresztelt új változat külsejének kialakításában követi nagyobb testvérét, így számos külső kiegészítővel gazdagodott az autó. A Grand i10 X hasmagasságát fél hüvelykkel, azaz 12,7 milliméterrel emelték meg, ezen túlmenően az autó terepes megjelenését elöl, oldalt és hátul is fekete alsó burkolatelemekkel, ledes menetfényekkel, opciós tetőrudakkal és sportos kipufogóvéggel hangsúlyozzák ki. Az i20-hoz hasonlóan egy fekete betétet is kapott az i10 C-oszlopa.   


Az új Grand i10 változat sötétszürkére fényezett 14 collos alukerekeken gurul és négyféle színösszeállításban kapható. Belül ezüstös bevonatot kapott a bőrkormány és négyhangszórós 2 DIN méretű audiórendszer került beépítésre.   


A motorháztető alatt a Hyundai 1,25 literes benzinmotorja 82 lóerős teljesítménnyel és 119 Nm maximális nyomatékkal. A Grand i10 X változatát átszámítva mintegy 3,24 millió forintért kínálják, kizárólag Indonéziában.

Forrás: motoroids.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei