Fociszínekben a Hyundai központja


A Hyundai az amerikai futball Ligával (NFL) nemrégiben megkötött támogatási szerződésének első kézzelfogható jeleként új központjának homlokzatát díszkivilágításba öltöztette.

Orange megye 405-ös autópályája mellett, a kaliforniai Fountain Valleyben található a Hyundai Motor America újjáépített központja, amelyet az NFL-el megkötött támogatási szerződés bejelentését követően néhány napig projektoros technológiával világították meg esténként. Az épület nyugati oldalára kivetített képen egy futballpálya mellett az NFL és a Hyundai logói voltak láthatóak.


A 405-ös autópálya az állam egyik legforgalmasabb útvonala, ahol naponta több mint 377 ezer jármű halad keresztül. A több mint 76 méter széles és 18 méter magas képet tíz 18k Lumen fényerejű projektor vetítette az épület falára.  


A Motor America már több mint húsz éve költöztette székhelyét Fountain Valleybe, kevéssel azután, hogy megkezdte autóinak értékesítését az Egyesült Államokban. A vállalat 2012-ben teljesen lebontotta addigi épületét és újjáépítette azt, 46 450 négyzetméteres területével megduplázva a korábbi épületet. A kétéves építési folyamat nagyjából 200 millió dollárból valósult meg, amely a Hyundai hosszú távú jövő iránti elkötelezettségét erősíti és lehetőséget ad arra, hogy a vállalat tovább növekedhessen és befektetéseivel hozzájáruljon a helyi gazdasághoz is.

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei