A Hyundai ezentúl az amerikai profi ligában játszik


A Hyundai Motor bejelentette, hogy mostantól a márka az amerikai Nemzeti Futball Liga hivatalos autós szponzorává vált.

A Hyundai Motor már régóta támogatja a sport különböző ágait. Legújabb marketingvállalkozásukban a Hyundai mostantól az amerikai Nemzeti Futball Liga, vagyis az NFL hivatalos szponzora lett, amely az amerikai sportágak közül a legnagyobb és leglelkesebb rajongótáborával rendelkezik, amelyet mostantól a Hyundai igyekszik összekötni a Hyundai tulajdonosok lelkesedésével.

„A Hyundainál mi nagy futballrajongók vagyunk és úgy érezzük, nincs ennél jobb mód a vásárlóink elérésére, a figyelem felkeltésére és a Hyundai márkatörténetének elmesélésére” – mondja Dave Zuchowski, a Hyundai Motor America elnök-vezérigazgatója. „Már alig várjuk, hogy az NFL 188 millió szurkolójának megmutathassuk a Hyundai palettájának remek formaterveit, a fejlett technológiáit, a dinamikus teljesítményét és a számos biztonsági funkcióit. Az NFL és a Hyundai közösen elkötelezettek a közösségek támogatásában is, ami a szponzorációnk másik fontos szempontja.”


Az új együttműködés értelmében a Hyundai különböző marketingcsatornákon, így a márkatartalmakban, hirdetésekben és promóciós anyagokon használhatja az NFL emblémáit. Az NFL egy egész éven át tartó sport, a Hyundai pedig hozzáférhet a naptár néhány legnagyobb eseményéhez, mint a Szuperkupa, az NFL Combine, az NFL Draft, NFL Kickoff és az NFL Playoff. A Hyundai ezenfelül promóciós járműveket biztosít a Szuperkupára és más eseményhez.  

„Nagyon örülünk annak, hogy a Hyundait is a szponzoraink családjában üdvözölhetjük” – mondta Renie Anderson, az NFL szponzorációért felelős alelnöke. „Nagyra értékeljük a Hyundai azon lelkesedését, amellyel innovatív programokon keresztül közösen igyekszünk a szezonban szurkolóink elérésére.”

Az NFL szurkolók mindenhol megünneplik az új szezon kezdetét, a Hyundai pedig a szeptember 10-én induló NFL Kickoff eseményen kezdi meg hivatalos programját.  

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei