Világrekordot állított fel a Hyundai nevadai kereskedője


A nevadai Henderson Hyundai Superstore új Guinness világrekordot állított fel azzal, hogy a Hyundai modellek legnagyobb felvonulását hívta életre.  

A Henderson Hyundai tavaly decemberben, a Befolyásoltság alatti Vezetés Megelőzésének Hónapja tiszteletére felhívta a helyi Hyundai tulajdonosokat, vegyenek részt a világ legnagyobbnak szánt Hyundai felvonulásán és felajánlotta, hogy a társaság minden egyes felvonuló Hyundai után pénzadománnyal támogatja a STOP DUI nevű helyi szervezetet, amely az ittas vezetés elleni figyelemfelkeltő kampány központi résztvevője. A felvonuláson résztvevő 218 darab Hyundai autóval és a STOP DUI szervezet részére adományozott 4 ezer dollárral hivatalosan is megdöntötték azt a világrekordot, amit korábban a litván UAB SDG vállalat állított fel a litván Kaunas városában.


„A mi célunk az volt, hogy ügyfeleink és a közösségünk tagja aktívan részt vegyenek egy olyan figyelemfelkeltő kampányban, egy olyan problémára mutat rá, amely térségünk családjait érinti” – mondja Frank Maione, a Henderson Hyundai Superstore tulajdonosa. „nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a vállalkozásunkat a Guiness is nemzetközileg elismerte egy olyan ügyben, amely alátámasztja közösségünk és ügyfeleink életéhez történő hozzájárulásunkat.”


A Henderson Hyundai Superstore június végén egy hivatalos rendezvény keretében, a nyilvánosság és az összes résztvevő jelenlétében ünnepelte meg a világrekordot. A rendezvényen bemutatják azt a hivatalos oklevelet is, amely igazolja a világrekordot.


A Henderson Hyundai Superstore már korábban is jelentős hírnévre tett szert azzal, hogy az Egyesült Államok egyik legtöbb autót értékesítő Hyundai kereskedésévé nőtte ki magát. Nevada állam déli részén ez az egyetlen olyan kereskedés, amely minden egyes eladott Hyundai modellhez élettartamra szóló ingyenes olajcseréket, élettartamra szóló autómosást kínál, de a kereskedés ügyfelei emellett évente kétszer ingyenesen bérelhetnek terepjárót, a használt autókra pedig élettartamra szóló hajtáslánc-garanciát is adnak.   


A Henderson Hyundai Superstore családi vállalkozásként alakult 2002-ben, amely a nevadai Henderson városában működik. A kereskedés hétfőtől szombatig minden nap reggel 8-tól este 9-ig várja ügyfeleit, míg a szerviz és az alkatrész-kereskedés hétfőtől péntekig reggel 7 és este 6 között, szombaton pedig reggel 7-től délután 4-ig tart nyitva.  


Forrás: prnewswire.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei