Új színekkel frissül a Hyundai üzemanyagcellás modellje


A Hyundai bejelentette, hogy a 2016-os modellévre kissé kibővítette a Tucson Fuel Cell modelljének felszereltségét azért, hogy azt még vonzóbbá tegye ügyfelei számára.

A korábbi generációs Tucson modellre épülő üzemanyagcellás változat megkapta a HomeLink funkcióval ellátott belső visszapillantó tükröt, amellyel a vezető gombnyomásra tudja nyitni vagy zárni garázskapuját, biztonsági kaput, de még az otthoni világítást is működésbe hozhatja ezzel. A visszapillantóba ezentúl digitális iránytűt is beépítenek.  

Ezeken túlmenően a 2016-os Hyundai Tucson Fuel Cell legnagyobb újítása, hogy nemcsak fehér színben lesz elérhető, de emellett kék és ezüst árnyalatban is.


Ellentétben Európával, az üzemanyagcellás modell továbbra is kizárólag a Hyundai lízingprogram keretében vásárolható meg Amerikában. A változatlan feltételekkel, azaz 2 999 dolláros indulórésszel 36 hónapra 499 dolláros havi lízingdíjért használható Tucson Fuel Cell egyelőre kizárólag a Los Angeles/Orange County részében igényelhető.

Nem változtak a korlátlan üzemanyagra vonatkozó feltételek sem, valamint az üzemanyagcellás modellek használói továbbra is részt vesznek az Equus vásárlók részére kialakított „Szolgálatára” szervizprogramban is. Ennek keretében abban az esetben, ha szervizbe kell vinni a Tucson Fuel Cellt, a Hyundai kereskedő egy kölcsön gépkocsit biztosít, elmegy az autóért és vissza is viszi az ügyfélhez – teljesen díjmentesen.   


A Hyundai közleménye szerint abban az esetben fogja bővíteni a Tucson Fuel Cell elérhetőségét, ha más régiókban is fejlesztik a hidrogén-töltőállomások hálózatát.

Forrás: carscoops.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei