Továbbfejlesztik a Hyundai Genesist


Egy rejtélyes Hyundai Genesis prototípus bukkant fel Dél-Koreában, amelyről azonban egyelőre csak keveset lehet tudni.

A Hyundai második generációs Genesis luxusautóját 2013 végén mutatták be Dél-Koreában, majd a 2014-es Detroiti Autószalonon, illetve az ezt követő márciusi Genfi Autószalonon Amerikában és Európában is kiállították. Mindkét földrészen nagyjából 2014 közepétől, azaz éppen egy éve kapható a típus.


Most azonban úgy látszik, a Hyundai mérnökei ismét dolgoznak valamit a Genesis modellen. Egy dél-koreai parkolóban sikerült ugyanis egy olyan tesztpéldányt lefotózni, amelyről vastag álcája ellenére egyértelműen beazonosítható az autó.


Sajnos, az autóról szinte semmit nem lehet tudni, csak annyit látni, hogy a jelenleg kapható változatoktól eltér az autó első lökhárítója, illetve hűtőmaszkja, amely más színt kapott, mint az autó karosszériája. Az autó hátsó kialakításáról nem tudunk semmit, arról nem készült felvétel.   


A fotók felvetnek néhány kérdést: vajon máris frissíthetik az első generációnál jóval népszerűbb típust, amelyből nemrég adták el a 100 ezredik példányt? Vagy esetleg új motor, netán a régen várt és különösen Európában hiányolt, korábban már rebesgetett dízelváltozat készül?

Forrás: thekoreancarblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei