Indiában is megújulnak a Hyundai szalonok


A világ más részeihez hasonlóan Indiában is kezdetét veszi a Hyundai szalonok átalakulása, amelynek segítségével magasabbra pozicionálhatják a márkát és annak jövőben bemutatkozó prémium termékeit.

A Hyundai India egyre több prémium kivitelű, jól felszerelt modellt dob piacra, ám a márka további sikereihez mindez kevés, a feljebb lépéshez ezen a piacon is szükség van a Hyundai új Globális Kereskedőtér Identitás (GDSI) szabványára. A tavaly meghirdetett kampányban a világ összes Hyundai kereskedése egységes megjelenést kap, így a vásárló akár New Yorkban, akár Mumbaiban ugyanazzal a forma- és színvilággal találkozik majd, ha belép egy Hyundai képviselet ügyfélterébe. A vállalat szerint a Hyundai India partnerei 2018-ig szintén átalakítják szalonjaikat.    

A Hyundai India az elvárások mellett anyagi támogatást is nyújt majd a kereskedőknek ehhez az átalakításhoz. A fejlesztés után nyílt terek, legújabb bútorok és technikai kütyük állnak majd az ügyfelek rendelkezésére. A kereskedések nemcsak prémiumkialakításúak, de modernek és jól megkülönböztethetőek is lesznek egyúttal. Az átalakulás segít majd a Hyundainak abban is, hogy a vásárlók új rétegeivel is megismertethesse termékeit.  


A Hyundai azért választotta ezt az utat, mert a piac átalakulóban van. A korábban belépő kategóriás kisautókat és lépcsőshátúakat vásárlók egyre többre, prémiumos autókra vágynak. Ezt támasztják alá a statiisztikai adatok is, amelyek szerint az indiai prémium autópiac ötször gyorsabban növekedett az elmúlt időszakban, mint más kategória, miközben a belépő modelleknál csak százalékos emelkedés volt tapasztalható.  

A Hyundai mellett egyik legnagyobb konkurense, a Maruti Suzuki India is hasonló tervekkel készül. A Maruti új prémium kereskedéseket kíván felállítani, amelyek állítólag a Nixa névre hallgatnak majd. az új Maruti Nixa kereskedőházakban olyan prémium modellek kapnak majd helyet, mint a nemrég bemutatott Ciaz, vagy a hamarosan gyártásba kerülő S-Cross és a Fronx (YRA) kompakt.

Forrás: rushlane.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei