Rajzfilmben a Hyundai új modelljei


A Hyundai Motor bejelentette, hogy gyerekeknek szánt új háromdimenziós animációs sorozatában megjelennek majd a gyártó modelljei.

A Hyundai barátságos márkaképet kíván közvetíteni a gyerekek felé, akik az autóvásárlók következő generációját testesítik meg. Új rajzfilmjük a „Power Battle Watchcar” címet kapta, amelyet a vállalat az Innocean Worldwide, a CJ E&M és a SAMG Animation vállalatokkal közösen készíti.  

A címben szereplő Watchcar utal a történet főszereplőjére, egy miniautóra, amelyet egy srác az órájával irányíthat.

A rajzfilmekből több epizód készül majd, amelyek mindegyike 11 perc hosszúságú lesz. Az autógyártó azt is közölte, az epizódok a jövő év elején kerülnek a tévék képernyőire, míg egy különkiadással is jelentkeznek majd a jövő év második felében.


A kihívásokkal, kalandokkal teli történetekben és barátságok köttetnek, ahogy egy különleges autó és egy fiú megnyeri a bajnokságot. Az autót a Hyundai plug-in hibrid tanulmányautójáról, a Blue Willről mintázták, amelyet a márka még 2009-ben mutatott be. emellett az Elantra és a Sonata formái is feltűnnek a rajzfilmben.     

A Hyundai Motor közleménye szerint a sorozat más országokban is sugárzásra kerül, amely mellett játékok, mobilalkalmazások, könyvek és más tartalmak is készülnek majd a sorozat alapjain.  

A Hyundai Motor autóival a főszerepben szeretnénk a vállalat képét barátságosabbá tenni a gyerekek számára és egyúttal szeretnénk növelni versenyképességünket azon helyi vállalatok között, amelyek megjelentek a Koreában egyre népszerűbb rajzfilmiparban is” – mondta a vállalat szóvivője.

Forrás: english.yonhapnews.co.kr

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei