Új kiállítás nyílt a Hyundai Motorstúdióban


A Hyundai Motor egy vadonatúj kiállítást mutatott be a szöuli Hyundai Motorstúdióban, amelynek középpontjában a mérnöki pontosság és szenvedély áll, valamint a modernkori autózás egyedülállóan új nézőpontját kínálja.  

Az „Együttes” névre keresztelt művészeti alkotás a népszerű koreai Everyware alkotócsoport munkáját dicséri. Ez a mű a gépezet szépségét egy Hyundai Genesis Coupe lenyűgözően részletes elemeinek bemutatásával kelti életre. Az autót úgy állították be, mintha egy robbanás pillanatában megállt volna az idő, a szétszóródó elemeket pedig acélcsövek bonyolult hálózata tartja a helyén.    

Azért, hogy a Hyundai Motorstúdió látogatói igazán magával ragadó élményt kapjanak, az Everyware két művésze, Hyunwoo Bang and Yunsil Hur miniatűr utak hálózatát illesztette az autó karosszériája köré és belső terébe, amelyeken kamerákkal felszerelt apró autók segítségével a kiállítás minden centiméterét bejárhatják a látogatók. Ezek a kamerák élőképet sugároznak a szomszédos falakon elhelyezett képernyőkre, így teremtve valóban egyedi nézőpontot.  


„Ezt a kiállítást úgy terveztük, hogy közvetítse a ’Modern Prémium’ márkairányzatunkat, amely a Hyundai Motortól szokatlanul egyedi megközelítésben, a vásárlók elvárásain felüli új élményeket és értékeket nyújt” ­– mondta Won-Hong Choi, a Hyundai Motor alelnöke.  

Az Everyware művészcsoport arról híres, hogy munkáikban az emberek és gépek együttélését mutatják be. Az „Együttes” alkotásban a jármű elemei az építészet nézőpontjából láthatóak, miközben a mérnöki munka a látószög változásaival együtt újraformálódik. A szeptember 30-ig látható nagyszabású mű a Hyundai Motor azon filozófiájának újabb állomása, amely lehetőséget ad a vállalat számára vásárlóival való kapcsolattartásra és együttműködésre, hogy ezzel formálják a jövő autózásának kultúráját.    


A szöuli Motorstúdió megújította ikonikus autóforgató berendezését is, amely az épület utcafrontjának ablaküvegein keresztül most kilenc darab Sonata modell függ és a különböző szinteken más és más szögben áll. A harmadik, negyedik és ötödik szinten elhelyezett autókat a jövőben Genesisekre, Sonatákra és i40 modellekre cserélik majd, hogy ezzel is hangsúlyozzák a Hyundai Motorstúdió koncepciójának rugalmasságát és találékonyságát.   

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei