Okostelefonon a Hyundai dizájnfilozófiája


A Hyundai Motor által kigondolt Folyékony Szobrászat formafilozófiáját mostantól okostelefonon is átélhetik azok, akik letöltik az erre létrehozott alkalmazást.

Mostantól bárki tanulmányozhatja a Hyundai formanyelvét, amennyiben letölti az Android és iOS pltaformokra egyaránt elérhető Fluidic Sculpture 2.0 alkalmazást. Ez a Hyundai formafilozófiájával kapcsolatos háttérinformációkat ad, amely mellett egy e-könyvben a Folyékony Szobrászat fontosabb elemeivel ismerkedhetünk meg, de a Hyundai széria- és tanulmányautóiról is találhatunk benne információkat, képeket és videókat.    


A 2010-es ix35 modellel bevezetett Folyékony Szobrászat formafilozófia továbbfejlesztéseként létrejött Folyékony Szobrászat 2.0 szintén a természet dinamikus és folyékony formáit követi. A Hyundai ezzel a formatervvel az élet szépségét visz át modelljeibe és ezzel a modern és esztétikus vonalvezetéssel teszi értékesebbé azokat. Ez a filozófia nemcsak a járművek külső és belső formavilágára terjed ki, hanem a járművek teljes belső karakterét meghatározza. Az alkalmazás tartalma immár az okostelefon-felhasználók számára is átélhetővé teszik a Folyékony Szobrászat ihletét és értékeit.   


Időközben a Hyundai vásárlói Németországban már a formavilágot tették az első helyre döntésük meghozatalakor. Ezt támasztja alá mindaz a számtalan elismerés, amelyet a Hyundai modellek az utóbbi időszakban elnyertek. Így a legújabb i20 kisautó nemcsak az iF Design díjat, de az i20 Coupeval együtt a Red Dot dizájndíjat is megkapta. A Red Dot díjat tavaly a Genesis sportlimuzin és az új i10 szintén megkapta.    

Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei