13 új modell a következő 18 hónapban


Idén ősszel már kapható lesz a Hyundai i40 modellje, amely talán az egyik legfontosabb modell a Hyundai történelmében.  Emellett bemutatkozott Európában a Genesis Coupé, a különleges ajtómegoldással rendelkező Veloster kupé, és az új Elantra is megtekinthető már a kereskedésekben.

Tony Whitehorn, a Hyundai angliai ügyvezető igazgatója egy interjúban elárulta, az i40 bemutatója egy modelloffenzíva kezdete lesz.

„A Hyundai Európában hatalmas fejlődésen ment át az elmúlt pár évben. Az első fecske az i30 volt, amely igazán Európának, Európában tervezett autó volt, majd ezt követte a többi, az i10, i20 modellek. A következő lépés az új ix35 volt, amely tervezése során már több stílust kapott a Hyundai, most pedig itt az i40 kombi, illetve a Veloster modellek.” – mondta Tony Whitehorn.


Az elkövetkező másfél évben 13 új, vagy felfrissített modell érkezésére számíthatunk, amely folyamat végén az ix35 lesz a modellpaletta legrégebbi tagja – annak ellenére, hogy csak 2010-ben mutatták be. A 13 új modell egyike az új i30 modell lesz.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei