Új kézben a tradicionális márkák


A holland központú AutoBinck Holding nyerte el a Jaguar, Land Rover és Range Rover autómárkák importőri képviseletének jogát Magyarországon, 2011. október elsejétől kezdődően. A Hyundai importőri és több más márka márkakereskedői feladatait is ellátó cégcsoport immár a prémium szegmensben is megveti a lábát.

Az AutoBinck vállalatcsoport hazai leányvállalata 2007-ben kezdte meg működését, és a nagy múltú brit autómárkák képviseletével terjeszti ki tevékenységét. A Jaguar, Land Rover, és Range Rover márkák népszerűsítésére a cégcsoport teljesen új leányvállalatot alapított, British Automotive Hungary Kft. néven.

"Annak ellenére, hogy működésünket Magyarországon abban az időszakban kezdtük meg, amikor a gazdasági válság alapjaiban változtatta meg az autópiacot, az AutoBinck mégis sikeres nagy-, és kiskereskedelm i tevékenységet folytat immáron négy esztendeje. A vállalat múltja, szellemisége, és szenvedélyes elkötelezettsége meggyőzte a Jaguar Land Rover csoportot arról, hogy cégünket bízza meg a termékeinek disztribúciós tevékenységével. Célunk, hogy a nagy múlttal rendelkező, elismert brit márkákat eddig nem tapasztalt magaslatokba emeljük Magyarországon, és új vásárlók számára is vonzóvá tegyük a Jaguar, Land Rover és Range Rover modelleket, mindemellett természetesen tovább erősítve kapcsolatunkat a jelenlegi tulajdonosokka l. A JLR biztosított minket támogatásáról, és a British Automotive Hungary Kft. sikereibe fektetett bizalmáról, melyhez kiváló alapot szolgáltat a lenyűgöző modelloffenzíva, beleértve a fantasztikus új Range Rover Evoque modellt, valamint a négyhengeres erőforrással szerelt Jaguar XF modellt is." - kommentálta Tim Tozer, az AutoBinck csoport vezérigazgatója.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/cegauto/uj_kezben_a_tradicionalis_markak.153498.html

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei