ix45 belülről


Egyre több kémfotó készül az új ix45-ről, ami annak a jele, hogy a gyártó gőzerővel dolgozik az új modell tesztelésén.

Az eddig megjelent kémfotók tanúbizonysága szerint a tesztautók a világ minden tájára eljutottak annak érdekében, hogy az éppen aktuális helyi viszonyoknak megfelelő környezetben tesztelhessék a mérnökök a prototipusokat. Így az elmúlt héten láthattunk ix45 tesztautókat az amerikai sivatagban, illetve az európai fejlesztőközpont körül. Ezúttal Dubaiból érkeztek fotók az autóról.


A dubai teszt során az egyik kémfotósnak sikerült az eddigi felvételeknél jóval részletesebb fotókat készítenie az új terepjáró belső teréről. A tervezők teljesen új műszerfalat terveztek a modellnek, új kapcsolókkal és műszerekkel, amelyek azonban emlékeztetnek a márka újkori modelljeinek belterére.A műszeregység is ismerős lehet, hasonló egység található a már bemutatott ix35-ben. Az új műszerfal mindenesetre jóval modernebb formatervű, mint az elődé volt. 


Ami feltűnő, hogy az egyik felvételen egy olyan autó látható, amelynek a középkonzol tetején egy hatalmas lyuk tátong. Ide az információk szerint egy hatalmas színes kijelző kerül, amely a navigációs, illetve rádióegységet tartalmazza majd. A klímaszabályzó ezektől külön, a középkonzol alján kapott helyet.

A képeket közlő magazin szerint lehetséges, hogy Európában valamilyen formában már az őszi Frankfurti Autószalonon láthatjuk majd az új modellt, Amerikában pedig a novemberi Los Angeles-i Autókiállításon mutatkozhat be az új Santa Fe.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei