Három új modell Frankfurtban


Úgy látszik, az előzetes hírekkel, találgatásokkal ellentétben a Hyundai a szeptemberben megrendezésre kerülő Frankfurti Autószalonon nemcsak az új i30 modellt mutatja be.

A Hyundai tervei szerint a jövő évben három új modellt dob piacra: a vadonatúj i30 modellt, a Santa Fe utódját, minden valószínűség szerint ix45 néven, illetve az i20 frissített változatát. Mindhárom modell bemutatója Frankfurtban várható!


A koreai autógyártó egyelőre nem sok információt közölt az új ix45-tel kapcsolatban, csupán annyit, hogy nemsokára érkezik és formája követi a jelenlegi stílusirányzatot. Tony Whitehorn, a Hyundai angol részlegének ügyvezető igazgatója szerint: „Már a korábban bemutatott modelljeinkel is bebizonyítottuk, hogy minden újonnan érkező termékünk egyre fejlettebb mind technológia, mind formaterv tekintetében.”

Az új modell formavilága hasonló lesz, mint a tavaly bemutatott ix35 modellé. Az is biztosnak látszik, hogy Európában ix45 lesz az újdonság neve annak érdekében, hogy illeszkedjen a Hyundai itteni kínálatához. Valószínűleg Amerikában, ahol nagyon jól bevált az elnevezés, megmarad a Santa Fe név.

Az eredeti cikk megtekinthető itt.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei