A Hyundai eladások Dél-Afrikában is rekordokat döntenek



Az elmúlt időszakban a világ szinte minden területéről érkeznek rekordbevételekről, rekordeladásokról szóló hírek. Ezúttal Dél-Afrikából érkezett hír.

A Hyundai dél-afrikai importőre, a Hyundai Automotive South Africa (HASA) az elmúlt fél év során (februártól júliusig) több haszongépjárművet értékesített, mint az egész tavalyi év során. Így a vállalat több, mint 100 %-kal növelte piaci részesedését.

Pontos adatokkal nem rendelkezünk, mivel a HASA a Hyundai birodalom egy leányvállalataként nem rendelkezik típusonként vezetett statisztikával.


„Nemrég elkülönítettük a haszongépjármű részleget a nagyobb személygépkocsi ágazattól annak érdekében, hogy jobban tudjunk koncentrálni erre a piacra és azért, hogy nagyobb figyelmet kapjon a Hyundai haszongépjármű ágazata” – mondta a HASA haszongépjármű divíziójának vezetője, Wade Griffin. „Ezzel a változtatással nemcsak 40 értékesítési és szervizegység jött létre (beleértve Botswanát, és Namíbiát), hanem egy új márkaidentitás is, amelyhez egy jól irányzott marketingkampány is kapcsolódik.

"Ez a szétválasztás, valamint az a tény, hogy a vásárlók kezdenek eltávolodni a tradicionális márkáktól, hatalmas lendületet adhat a Hyundai számára az afrikai haszongépjármű piacon."

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei