Nem jár többé iPad az Equus modellekhez


A 2011-es Hyundai Equus modellek megjelenésekor hatalmas szenzációnak számított, hogy a modell vásárlói az autó mellé nem hagyományos, könyv formátumú használati útmutatót kaptak, hanem egy Apple iPadet, amelyre feltöltötték az Equus használati kézikönyvét.

Ez az „alapfelszereltség” még attraktívabbá tette a modellt a vásárlók számára. A Hyundai pedig erre alapozta marketingkampányát, így azt sugallta, hogy a járművel adott táblagép az autó legfontosabb jellemzője.


Mint ahogyan minden jónak eljön a vége, úgy a Hyundai is befejezte az iPadok osztogatását, így az Equus 2012-es modelljét már hagyományos kézikönyvvel kell átvennie leendő tulajdonosaiknak.  


Jim Trainor szóvívő elárulta, hogy az iPadok csak az első egy évre szóló promóciós kampány része volt.

„Rengeteget adtunk át, mindenki erről beszél” – mondta Trainor az iPadokról. „Mostantól minden Equus kesztíűtartójában hagyományos könyvalakú használati útmutató lapul majd”


Az Equus modell két felszereltségi szinttel kapható az Egyesült Államokban. A luxusautót egy 4,6 literes V8-as egység mozgatja, amely 385 lóerős és 6 sebességes automata váltó kapcsolódik hozzá. Ára 58.000 USD és 64.500 USD között van.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei