Kémfotó-gyűjtemény

Az alább közölt kémfotók nagyon jó minőségben mutatják a Hyundai csoport néhány, még be nem mutatott modelljének formáját.

Hyundai Elantra Coupe:


Ezeken a képeken az Elantra kétajtós kupéváltozata látható, amint tesztköreit futja a Csendes óceán mellett, az Egyesült Államokban. A képek nagyon jól mutatják, ahogyan a Hyundai mérnökei az Elantra formáját kupékarosszériába öntötték.


A hivatalos információk szerint a kupé a már bemutatott lépcsőshátú változat motorját kapja, amely az államokban az 1,8 literes, 148 lóerős GDI benzinmotor, de egyes vélemények szerint elképzelhető, hogy megkapja a Velosterben már tesztelés alatt lévő új 1,6 literes, turbófeltöltéses motort, amely 208 lóerős.


Az autó előreláthatólag a novemberi Los Angeles-i Autókiállításon mutatkozhat be a közönségnek.

KIA Ceed:


Az autotimes.co.kr közzétett néhány képet az új KIA Ceed tesztpéldányáról, amit Dél-Koreában kaptak lencsevégre. A koreában K3 néven árult ferdehátú a Hyundai i30-cal azonos padlólemezre épül.


A következő generációs KIA Ceed vadonatúj GDI benzines és CRDi dízelmotorokat kap majd, amelyekhez manuális és (akár duplakuplungos) automata váltók kapcsolódnak majd. A bemutatást követően egy sportos verzió is várható.

Hyundai Genesis Coupe:

Már többször itt is téma volt az elmúlt napokban az egyre újabb és újabb kémfotók megjelenése a frissített Genesis Couperól. Most újabbak jelentek meg  az autoblog.com oldalakon. Íme néhány belőlük.





A frissített Genesis Coupe várhatóan a januári Detroit-i Autószalonon mutatkozik majd be.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei