Egymillió Sonata az USÁ-ban

A Hyundai alabamai üzemében (HMMA) a tegnapi nap folyamán egy rövid belső ünnepség keretein belül gördült le a futószalagról az egymilliómodik Sonata modell, amely egy ragyogó ezüstre fényezett 2012-es, 2.0 turbo kivitel volt.


Az alabamai Montgomery városában található üzemben megjelentek a vállalat fontosabb képviselői, dolgozói, így amikor Young Deuk Lim elnök-vezérigazgató vezetésével, Ashley Frye termelési vezető helyettessel, illetve Robert Coleman, az üzem Év Dolgozója címet viselő tagjával az utasülésben kihajtottak a végső ellenörzésről, a tömeg ujjongva kísérte az elhaladó gépkocsit.   

“Annyira büszke vagyok mindarra, amit az elmúlt hat év során elértünk, hiszen már 2009 novemberében elértük az egymillió legyártott autót, ezenkívül 2010-ben a kibocsátott járműveink száma elérte a 300 ezret, most pedig már az egymilliomodik Sonatánál tartunk.” – mondta Lim elnök.
“Ez a mérföldkő ismét alkalmat ad egy kis ünneplésre, illetve arra, hogy büszkén kijelenthessük, a Hyundai szellem él, és képesek vagyunk bármilyen célt elérni, amelyet kitűzünk magunk elé. "

A HMMA által gyártott Sonata modell hatalmas népszerűségnek örvend az Egyesült Államokban. Ennek is nagy szerepe van abban, hogy a közkedvelt Hyundai márka üzeme már két éve az eredeti 300 ezer darabos kapacitása felett termel.  

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei