Hyundai bemutatók, cikkek

Az elmúlt napon jópár internetes oldal foglalkozott a Hyundai új típusainak bemutatójával. Ezeket gyűjtöttem össze egy csokorba.

Négy új modellel erősít a Hyundai

Egy izgalmas formájú sportautóval, egy felemás kupéval, egy Passat-gyilkos kombival és egy kedvező árú szedánnal bővíti magyarországi kínálatát a Hyundai.


Világgazdasági válság ide vagy oda, a Hyundai-Kia páros töretlenül növekszik, ami elsősorban az ázsiai piacnak köszönhető, de Európa és Észak-Amerika is egyre fontosabb szerepet játszik a koreai autógyár eladásaiban. A kezdeti rémségek után szerencsére a koreaiak olyan szintre jutottak az autógyártásban, hogy komoly konkurenciát jelentenek a legnagyobb márkák számára, ráadásul egyre több kategóriában jelennek meg, így senki sem lehet biztonságban tőlük. Legutóbb a középkategóriás i40-essel robbantottak, amellyel - többek között - a Passat-Mondeo-Insignia trió uralmára törnek, de emellett volt még energiájuk egy felemás, de imádnivaló kis kupét, egy izgalmas formájú sportautót és egy családi szedánt is "összedobni". Ezeket az újdonságokat tapogattuk és próbálgattuk a magyarországi bemutatón.

A teljes cikk megtekinthető itt.

Az üzleti, a családi és a két sportoló - Hyundai i40, Elantra és Veloster bemutató



Mozgalmas ősz vár a Hyundai-ra, amely négy újonnan bevezetett modelljével tovább erősítheti európai és hazai pozícióját. A kétségkívül jól sikerült középkategóriás i40 segítheti a flottaeladások felfuttatását, az Elantra a családi szedánok piacán kínál új lehetőséget, a Veloster és a Genesis Coupé pedig a márka imázsát javítják.

A teljes cikk megtekinthető itt.

Már megint a faros lemez

A Hyundai úgynevezett élménynap keretén belül mutatta be négy újdonságát. Az Elantra az, amit ki kellett próbálni, hisz ez Magyarország, ahol a Fluence kaszál, főleg vidéken. És vannak, akik azt mondják: jó ez a Fluence, bárcsak ne a Renault gyártaná. Az Elantra nekik szól.
A teljes cikk megtekinthető itt.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei