Hyundai a FIFA Strandfoci VB-n


Augusztus 30-án a Hyundai Motor Company, mint az esemény hivatalos autógyártó főszponzora, 50 autóból álló flottát adott át a 2011-es FIFA strandfoci világbajnokság szervezőbizottságának, amely az Olaszországban található Marina di Ravennában kerül megrendezésre 2011. szeptember 1. és 11. között.

Az átadott autók között megtalálható a vadonatúj i40, az ix35 hobbiterepjáró, a Santa Fe terepjáró, az ix20 kisegyterű, valamint a H-1 minibusz is, amely utóbbival nagyobb csoportok szállítása is lehetővé válik. A járműveket FIFA tisztviselők, nemzeti csapatok, játékvezetők, illetve újságírók szállítására használják majd az esemény alatt.

A Ravenna Stadionban megtartott átadási ceremónián megjelent Yongsung Kim, a Hyundai Motor Company Italy elnöke, Joan Cusco, az esemény ügyvezető igazgatója, Ferdinando Arcopinto, a helyi szervezőbizottság általános igazgatója, rajtuk kívül pedig részt vettek az eseményen Ravenna városának vezetői, újságírók és egyéb vendégek is.

A Hyundai rendkívül büszke az immár 12 éve tartó szoros FIFA kapcsolatára, mely időszak FIFA eseményei alatt megbízható és hatékony hivatalos autószállító partnerként mutatkozhatott be a világ minden táján. A Hyundai mostanra a FIFA egyik fő parnterévé vált, amelynek eredményeként kiterjesztette stratégiai szponzori szerződését a 2014-es FIFA brazil világbajnokságára éppúgy, mint a 2018-as oroszországi világbajnokságra, illetve a 2022-ben megrendezésre kerülő quatari világbajnokságra is.   

Az eredeti cikk megtekinthető itt.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei