Újabb kémfotók az indiai kisautóról

Az indianautosblog.com internetes oldalon újabb fotók jelentek meg a Hyundai miniautójáról, amit „HA” gyári kódnév alatt emlegetnek.

Ez az autó határozottan az indiai piacra készül, és olyan ellenfelekkel kell megküzdeni, mint a hazánkban is forgalmazott Suzuki/Maruti Alto, amely Indiában olyan népszerű, hogy minden második percben elkel egy újabb darab!


A Hyundai még 2008-ban döntött arról, hogy vetélytársat fejleszt a népszerű autónak. Mostanra úgy tűnik, beért a fejlesztés, ugyanis a legújabb kémfotókon mintha egy teljesen kész autót látnánk, amely csak arra vár, hogy bemutassák a közönségnek.

Ha megvizsgáljuk az első lámpaegységeket, rögtön feltűnik, hogy az autó dizájnját a Hyundai mostanában alkalmazott folyékony szobrászat formairányzata ihlette. Annak ellenére, hogy a „HA” modell technikájában az Indiában továbbra is gyártott Atos Prime-ra épül, azt nem váltja le az új kisautó. A modell bevezetésével egy időben a Hyundai India példátlanul hatalmas márkakereskedői hálózat-fejlesztésbe kezd, amelynek eredményeként akár ezer helyen lehet majd ilyen kisautóhoz hozzájutni.    


Habár az autó technikájában elég primitív lesz, felszereltségében azonban – az ottani körülményekhez képest – nem lehet kivetnivalót találni. A várakozások szerint elérhető lesz benne az elektromos szervokormány, elektromos első ablakemelők, USB csatlakozós rádió-CD egység, akár bézs belső stb.  

Az új modell bemutatása még az idén, előreláthatólag ősszel várható.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei