Újabb ix45 kémfotók

Az elmúlt hetekben már megjelent egy elég rosszul kivehető kémfotó egy teljesen beburkolt tesztautóról, amely a jelenleg futó Santa Fe modellt váltja majd le. Most azonban nyilvánosságra került két újabb kémfelvétel, amelyen már sokkal több részlet látható az új modellből.


A felvételek Dél-Koreában készültek az új típusról, amelyen még a Hyundai márkajelzés is megtalálható. Az autó minden eleme vadonatúj lesz, külső megjelenése sokkal agresszívabbnak tűnik, mint a leköszönő modellé és valószínűleg sok formai elemet örökítenek át a mérnökök a hamar népszerűvé vált ix35 modellről is.


Az autó belterében teljesen újragondolt műszerfalat találunk majd és biztosak lehetünk benne, hogy a kor technológiai szinvonalának megfelelően igen modern audió, navigációs, illetve piactól függően akár telematikai rendszerek is megtalálhatóak lesznek a fedélzeten.  

Motorok terén még elég kevés információ áll rendelkezésre, ám az bizonyosnak látszik, hogy benzines erőforrásként Európában egy turbófeltöltéses 1,6 literes erőforrás, illetve a tengerentúlon a kiemelkedően gazdaságos 2,4 literes, közvetlen befecskendezéses négyhengeres fog szolgálni, míg dízelfronton az 1,7 literes, illetve 2,2 literes erőforrások közül válogathatunk majd. Több, mint valószínű, hogy ezen motorokhoz már legalább hatsebességes manuális váltó csatlakozik majd, amelyet opcióként szintén hatsebességes automatára is cserélhetünk.

Az autó bemutatása valószínűleg a 2012-es Los Angeles-ii Autókiállításon várható, míg forgalmazása csak 2013-ban indulhat meg.

Forrás: hyundai-blog.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei