32 hónapja folyamatosan emelkednek a Hyundai eladások Kanadában


A Hyundai Auto Canada bejelentette, hogy a 32-ik egymást követő hónapban is növekedni tudtak az eladásaik. Augusztusban 11.507 Hyundai talált gazdára Kanadában, amely 0,9 %-os növekedés az elmúlt év augusztusához képest, ez pedig új vállalati rekordot is jelent.

Ebben az évben a Hyundai eladások 9,2 %-kal emelkedtek a tavalyihoz képest, így összesen 92.981 autót értékesítettek idén eddig. A 62.274 darabos személyautó értékesítéssel a Hyundai vezeti a kategóriát.

„A Hyundai termékek iránt hatalmas a kereslet világszerte és a gyártóüzemeink maximális termeléssel dolgozik.” – mondta Steve Kelleher, a Hyundai Auto Canada elnök-vezérigazgatója.

Augusztusban kezdte meg a Hyundai új sportkompaktjának, a Veloster modelljének kanadai értékesítését, amely különleges ajtómegoldásával, agresszív folyékony szobrászat formanyelvével, gazdaságos, 138 lóerős motorjával és a hyundai első duplakuplungos automata váltójával elérhető.

„A Veloster olyan jármű, amely eloszlatja a vásárlókban a Hyundai-jal kapcsolatban eddig élő összes előítéletet.” – mondta Kelleher. „Sokoldalú, mégis stílusos háromajtós kupéformájával a Veloster az autók egy új típusát képviseli, mely sokkal szélesebb körben válhat népszerűvé.”

Forrás: carpages.ca

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei