Hyundai alkalmazások a Facebook-on


Pirosat, vagy fehéret? Prémium vagy alap audiót? Döntsenek az ismerőseid a következő autódról – a Hyundai Facebook oldalára felkerül egy alkalmazás, mely segítségével választani lehet a modellek között.

A hírek szerint a hyundai négy olyan Facebook alkalmazást kíván megjeleníteni oldalán, amelyek segítségével megvitathatjuk ismerőseinkkel véleményeinket a kiválasztott autókról. Az autógyártók sok időt és energiát fordítanak arra, hogy az érdeklődőket a honlapjaikra irányítsák, így a Hyundai a világ legnagyobb közösségi oldala felé fordult, ahol a potenciális vásárlók naponta megfordulnak.

A Hyundai új Facebook alkalmazásai szeptember elején indultak el. Ezek között megtalálható a modellválasztó, konfigurátor, jármű összehasonlító, illetve a kereskedés kereső program is. A Facebook felhasználók meglátogathatják a Hyundai rajongói oldalát, kiválaszthatják és konfigurálhatják a járműveket, és azt kitehetik az üzenőfalra.  Az üzenőfalon megjelenő fotó az opciók listáját is tartalmazza, így az ismerősök visszajelzést adhatnak a modellről.

Jónéhány autógyártó oldaláról lehet a konfigurált járművet a Facebook üzenőfalra kitenni, ám a Hyundai az első, amely vásárlási alkalmazást is megjelenít a Facebook oldalán. Mivel a legtöbb vásárló hajlamos hallgatni ismerősei tanácsaira autóvásárláskor, így a Facebook alkalmazás logikus marketing lépésnek tűnik.  

Az eredeti cikk megtekinthető itt.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei