Merész tervek 2012-re


A Hyundai Motor Company vezérigazgatója szerint elég merész tervszámokkal dolgoznak a következő 2012-es évre. A dél-koreai vállalat tervei szerint még jobban felpörgetik az értékesítést, így már jövőre elérhetik a tervezett 500 ezres éves darabszámot. 

A Hyundai Motor Europe vezetője korábban már előrevetítette, hogy 2013-ra elérhetik céljukat, ám Steve S. Yang szerint ezt a célt már korábban is elérhetik, ha az eladások kedvezően alakulnak. 


Az egyik szóvivő megerősítette Yang állítását az i40 dél-koreai bemutatója kapcsán. 

Az autógyártó arra törekszik, hogy felgyorsítsa értékesítéseit és minél magasabb piaci részesedést szerezzen, miközben Európában gazdasági visszaesés és államadóssági válság van, akárcsak az Egyesült Államokban. 

A Hyundai ebben a hónapban vezeti be Európában i40 modelljét, valamint a Frankfurti Autószalonon rántja le a leplet a sikeres i30 kompaktjának vadonatúj változatáról. 

Az új i30 a C szegmensben az Opel Astra ellenfele kíván lenni és gyártása a csehországi Nosovicében fog történni, csakúgy, mint a jelenlegi modell esetében. 

A dél-koreai vállalat ebben az évben 10,5százalékkal kívánja értékesítését növelni annak érdekében, hogy elérje a 400.000 darabos éves szintet.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei