Első álcázatlan képek az Eonról!


Az Autocarindia-nak sikerült lencsevégre kapnia a régóta várt Hyundai újdonságot, az aprócska Eont! Ahogy az eddig is várható volt, az új kisautó dizájnja hűen követi a most aktuális folyékony szobrászat formairányzatot, amely az összes Hyundai újdonságon megfigyelhető.  

Az új kisautót 800 köbcentis motor hajtja majd, amellyel az Eon méltó konkurense lehet az Indiában igen népszerű Maruti Alto modellnek.

A kis 800 cm3-es motorral hasonló menetteljesítményekre lesz képes, mint a rivális Alto, így átlagfogyasztása is 5,5 liter alatt tartható. A Hyundai eddigi legkisebb autója az eddigi belépőmodell, a Santro Xing (Atos Prime) helyére érkezik és Magna névre keresztelt alapváltozata fényezetlen tükörházakkal és kilincsekkel kerül majd a piacra.


Az Eon oldalnézetében a meredeken emelkedő övvonal szolgáltat némi dinamizmust, a hátsó rész egészen pofásra sikerült. Ám az ilyen kisautók vevői nem is a dizájn alapján, sokkal inkább az autó egyszerű és megbízható működése miatt, valamint a könnyű szervizelhetőség miatt vesznek ilyen autókat. Ebben a kérdésben a Hyundai India a Maruti szintjére kíván felfejlődni, mind az értékesítési darabszámokban, mind könnyű szervizelhetőségben. Ez utóbbit kívánja elősegíteni az agresszív márkakereskedő-szám emelés.


Olyan márkakereskedéseket is létrehoz a Hyundai India településein, amelyek kizárólag ezt a típust fogják árulni, ezzel lépést tartva a Marutival, amely a legtávolabbi falukban is rendelkezik hasonló értékesítési pontokkal.

Az új kisautót várhatóan októberben mutatják be hivatalosan.

Az Eonról bövebben itt olvashatsz.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei