A Veloster lehet a legdögösebb az idei SEMA tuningshow-n


Az idei amerikai SEMA tuning show szervezői nyilvánosságra hozták a legdögösebb autó címért vetélkedő járművek listáját, amelyen a Hyundai Veloster, a Honda Civic és a Chevrolet Camaro is szerepel – ám néhány autó kimaradt.

A Chevrolet Volt és a Nissan Leaf lemaradt a listáról.

Tizenhárom autó, pl. a Chevrolet Cruze, Ford Fiesta és a FIAT 500 küzd a legdögösebb autónak kijáró címért a kompakt kategóriában. A listához tartozik még a Chevrolet Sonic, Ford Focus, Honda Civic, Honda CR-Z, Hyundai Veloster, Lexus IS, Mazda 2, Scion iQ, Scion tC és a Subaru Impreza.

A hazai vállalatok termékei uralják a négy kategóriát, amelyek: a legdögösebb autó, legdögösebb teherautó, legdögösebb terepjáró és a legdögösebb sport kompakt.

A legdögösebb autó kategóriájában indul a Chevrolet Camaro, Chevrolet Malibu, Chrysler 300, Dodge Challenger, Ford Mustang, Kia Soul, Lexus CT 200h és a Mazda 5.

A legdögösebb teherautó kategóriájában indul a Chevrolet Silverado, Chevrolet Tahoe, Ford Transit Connect, Ford F-Series, GMC Canyon, GMC Sierra, Ram, Toyota Tacoma és a Toyota Tundra.

A legdögösebb terepjáró kategóriájában indul a Dodge Durango, Dodge Journey, Ford Explorer, Hyundai Santa Fe, Jeep Grand Cherokee, Jeep Wrangler, Kia Sportage, Toyota RAV4 és a Toyota FJ Cruiser.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei