Bemutató előtt konfigurálható az új Azera


Hivatalosan még nem is létezik a 2012-es Hyundai Azera, legalábbis addig, amíg be nem mutatják a modellt a Los Angeles-i Autókiállításon. Mindenesetre a Hyundai addig is közvélemény-kutatás és konfigurátor keretein belül teszteli a vásárlói igényeket.

A Hyundai megpróbál annyi vásárlói információt beszerezni, amennyit csak lehetséges még az Azera bemutatója előtt. A rövid felmérésben a versenytársakra kérdeznek rá, illetve az új autó elsődleges használati céljáról érdeklődnek, valamint a kulcsfontosságú döntési tényezők is fontosak a gyártó számára. Feltéve, hogy még az utolsó pillanatokban is változtathatnak az új modellen, így elképzelhető, hogy ezen kérdőívek segítségével még jobbá kívánják tenni az új Azerát, vagy a legyártandó példányok felszereltségét, színét kívánják a már most megtudni, hogy minél hatékonyabb legyen az értékesítés.


Az új Azera konfigurátora figyelmeztet, hogy az árak csak kalkuláltak, ám mégis jól tükrözi a 2012-es Azera pozícióját a versenytársakhoz viszonyítva. A kalkulált árak 32 ezer dollár körül vannak, amihez a Premium Package 4.000 dollár. Ez a csomag 19 collos alufelniket, panoráma napfénytetőt, HID fényszórókat, Infinity hangrendszert, hűthető első üléseket, elektromos, memóriás vezetőülést, illetve parkolási asszisztenst foglal magába. 

Árazásával a 2012-es Azera a Sonata és a Genesis között helyezkedik el, így egy átmenetet képezve a két modell között, és amellyel teljes lesz a Hyundai prémium kínálata.

Az eredeti cikk megtekinthető itt.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei